onsdag 21 augusti 2013

Vaccin igen

Idag var det dags för Felix andra dos av vaccin. 
Viktigt för barnen att få. Inte bara för att skydda sig själva mot jobbiga och farliga sjukdomar utan även att skydda andra. Tänk om alla vaccinerade sina barn skulle många sjukdomar kunna bli utrotade. 

Innan sprutorna skulle stickas i Felix tjocka lår vägdes han. Nu väger han 10 kg, är 69 cm lång och har ett huvudmått på 44 cm. Han ligger kvar på sin egen kurva och var enligt Bvc Barbro en stilig kille. 

Det gick bra med sprutorna och han har hittills inte visat mer symtom än trötthet. Nu ska vi inte ropa hej än men vad skönt mot förra gången. Då skrek han oavbrutet i fyra timmar. 

Hur är det med resten av familjen då? 
Klara är hemma från förskolan i veckan, hon är förkyld. Vi försöker ta det lugnt och pyssla mycket. Idag har vi ätit lunch med mormor och morfar, som passade henne en stund när Felix och jag var på Bvc. Sen har vi målat lite, klippt lite tyger, och tittar på film. 

Johan jobbar och står i. Men slutar han inte snarka så mycket på nätterna får han flytta permanent till soffan. Han reagerar knappt på mina knuffar och puttningar nattetid. Funderar på att låta honom prova sådana snarkplåster. 





Felix börjar sakta att utforska världen. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar