söndag 31 mars 2013

Påsk 2013

Påsken i år har gått i lugnets tecken.

I torsdags var Klara och Johan ute i skogen och letade ris. Sen var Klara påskkärring.
Hon var inte ute och tiggde godis. Det kom inte någon påskkärring till oss heller. Det känns som att man inte gör sånt längre. När jag var liten var jag ute och tiggde godis, eller bytte egenmålade påskkort mot godis. Men kanske har Halloween tagit över den traditionen.

Patricia och Tony kom över och beundrade lillebror. Det är så kul varje gång vi får besök. Klara är så stolt att hon nästan trillar omkull. Sen att hon också får paket är inte fel.

I fredags hade vi det riktigt tråkigt, som sig bör. Gjorde inte många knop på hela dagen. Det var otroligt skönt. Hela familjen slappnade av.

Påskafton kom med påskägg i överflöd. Johan och Klara åkte iväg på utflykt med Sara, Stefan och lilla Harry. De gick till Livrustkammaren och tittade på rustningar, drottningklänningar och annat kul.
Jag och lilleman var ute och gick en härlig
promenad i vårsolen. Det var otroligt skönt att få sträcka på benen.
Mormor och morfar kom över på eftermiddagen och påskfikade och sniffade lite på bebisen.

Påskdagen blev en väldigt lugn historia. Vi kom ut på en liten promenad till affären och parken. Men så fort vagnen stod stilla blev bebisen väldigt missnöjd. Så det var bara att traska hem igen.
På eftermiddagen sov han i flera timmar. Då passade jag och Klara på att få lite kvalitetstid. Vi pysslade, sydde en aktivitetsfilt till bebisen och en glittriga mössa till henne. Vi fick tillochmed äta i lugn och ro. Inte illa!

Annars var vi ganska uttråkade idag. En understimulerad fyraåring, en ny bebis, en skällig hund och sommartid (en timme mindre att sova). Det kunde ha gått hur som helst.











1 kommentar: